Θλίψη στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή για το θάνατο του Ουράνιου Ιωαννίδη

Thursday, January 30, 2020 - 15:48

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή εκφράζει τη μεγάλη της θλίψη για το θάνατο του πρώην Προέδρου της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής Ουράνιου Ιωαννίδη σε ηλικία 75 ετών. Ο Επίτιμος Καθηγητής Ουράνιος Μ. Ιωαννίδης, διετέλεσε Πρόεδρος της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής κατά την οκταετία 2008-2016. Τίμησε με την παρουσία του στην ηγεσία της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής και υπήρξε μια προσωπικότητα που πάντοτε είχε καθοριστική συμβολή στη λήψη θετικών αποφάσεων για το καλό του Ολυμπισμού και του Αθλητισμού.
Στη συλλυπητήρια επιστολή προς την ΚΟΕ που υπογράφουν ο Πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος και ο Γενικός Γραμματέας Μανώλης Κολυμπάδης, αναφέρεται:

Με πολύ μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε την απώλεια του Ουράνιου Ιωαννίδη.
Συμμεριζόμαστε τον πόνο σας, καθώς η Κυπριακή αθλητική οικογένεια είναι από σήμερα πολύ φτωχότερη.
Ένας ηγέτης του Κυπριακού Ολυμπιακού κινήματος με ήθος, ιδανικά και συνέπεια στις αρχές του και τις ολυμπιακές αξίες, είναι μία μεγάλη απώλεια για τον αθλητισμό και για όλους εμάς που είχαμε την τύχη να τον γνωρίζουμε.
Σας εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και ευχόμαστε ολόψυχα κουράγιο και δύναμη σε ολόκληρη την Ολυμπιακή οικογένεια της Κύπρου και τους οικείους του.