Οι κληρώσεις του Beach Handball και Beach Soccer για τη Πάτρα 2019

Sunday, June 9, 2019 - 02:58

Πραγματοποιήθηκαν οι κληρώσεις των τουρνουά Beach Handball και Beach Soccer των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων που θα διεξαχθούν στην Πάτρα 25-31 Αυγούστου 2019.

Στο Beach Handball ανδρών η Ελλάδα επέλεξε ως διοργανώτρια να συμμετάσχει στο Group B’, στο οποίο θα βρει απέναντί της την κάτοχο του τίτλου στους Μεσογειακούς Παράκτιους της Πεσκάρα το 2015 Τυνησία και τις Ιταλία, Μάλτα, Λιβύη και Αλβανία.

Στο Group Α’ κληρώθηκαν οι Κροατία, Πορτογαλία, Αίγυπτος, Κύπρος, Αλγερία, Συρία και Μαρόκο. Από κάθε όμιλο προκρίνονται τέσσερις ομάδες στην προημιτελική φάση.

Στο Beach Handball γυναικών, θα υπάρχει ένας μόνο όμιλος των επτά ομάδων. Σε αυτόν η παγκόσμια πρωταθλήτρια και κάτοχος του ασημένιου μεταλλίου στην Πεσκάρα Ελλάδα, θα βρει απέναντί της την κάτοχο του χρυσού μεταλλίου Ιταλία στην Πεσκάρα και τις Αλγερία, Κύπρο, Πορτογαλία, Συρία και Τυνησία.

Το τουρνουά των ανδρών του Beach Soccer θα διεξαχθεί σε νοκ άουτ αγώνες. Η Ελλάδα ως διοργανώτρια θα ξεκινήσει από τη Β’ φάση που θα αντιμετωπίσει για την πρόκριση στην τετράδα τον νικητή του ζευγαριού Γαλλίας-Αιγύπτου. Στη Β’ φάση η Τυνησία κληρώθηκε να αντιμετωπίσει την Αλγερία, η Συρία το νικητή του ζευγαριού Αλβανίας-Μαρόκου και η κάτοχος του χρυσού μεταλλίου το 2015 Ιταλία που όπως και η Ελλάδα πέρασε απευθείας στη Β’ φάση τον νικητή του ζευγαριού Πορτογαλία-Λιβύη.