Εκδηλώσεις για τις 100 ημέρες πριν από τους Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες «Πάτρα 2019»

Thursday, May 16, 2019 - 02:25

Την Παρασκευή 17 Μαΐου θα αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων Πάτρα 2019, από τον αριθμό 100 ! Εκατό ημέρες πριν από την έναρξη και η Οργανωτική Επιτροπή έχει προγραμματίσει εκδήλωση - γιορτή στο κέντρο της πόλης, στην πλατεία Βασιλέως Γεωργίου Α΄, καλώντας τους πολίτες να συμμετάσχουν για να δείξουν ότι η Πάτρα μπορεί να οργανώσει και να διεξάγει μεγάλους διεθνείς Αγώνες!

Από το πρωί θα γίνουν εκδηλώσεις για εγγραφή εθελοντών, για την παροχή πληροφοριών και ενημερωτικών εντύπων για τους αγώνες και για την προβολή των 11 αθλημάτων των Αγώνων.

Επίσης θα λειτουργήσει γήπεδο με άμμο για την προβολή των αθλημάτων Beach Soccer, & Beach Handball ενώ θα γίνουν δρώμενα σε σχέση με τους αγώνες.

Το βράδυ θα ακολουθήσουν, το κύριο μέρος των εκδηλώσεων με ομιλίες από παράγοντες των αγώνων καθώς και συναυλίες.
Το πρόγραμμα:
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Διάρκεια του προγράμματος εκδηλώσεων 9:00-23:30
Aπο τις 9:00
• Περίπτερο για την προβολή του εθελοντισμού και για εγγραφή εθελοντών καθώς επίσης για την παροχή πληροφοριών και ενημερωτικών εντύπων για τους αγώνες.
• Προβολή των 11 αθλημάτων των Αγώνων με κείμενο-περιγραφή, σε μορφή έκθεσης στην πλατεία .
• Λειτουργία γηπέδου με άμμου για την προβολή των αθλημάτων Beach Soccer, & Beach Handball (διαστάσεων 9Χ9), για την επίδειξη των αθλημάτων με τη συμμετοχή επισκεπτών, σε συνεργασία με την Πατρινή ομάδα Beach Soccer «Νάπολη Πατρών».
• Δρώμενα σε σχέση με τους αγώνες (executive photo shooting).
Από τις 17.30 μέχρι το τέλος της εκδήλωσης:
• Μουσική ( Dj set )
• 20.00 έναρξη συναυλίας με την ερμηνεύτρια Γιούλη Ασημακοπούλου (support)
• 21.00 έναρξη κύριου μέρους της εκδήλωσης. Παρουσιαστής θα προλογίσει ,δίνοντας στοιχεία στους θεατές για τους αγώνες. Θα ακολουθήσουν χαιρετισμοί του Προέδρου της Ο.Ε κ. Φώτη Σαραντόπουλου και του Δημάρχου Πατρέων κ. Κώστα Πελετίδη.
• Συναυλία με Οnirama.