H CoSport ξεκινά στην Ελλάδα τη διάθεση εισιτηρίων για τους ΟΑ Τόκυο 2020

Friday, May 10, 2019 - 10:49

Η Ελλάδα και η CoSport, ο κύριος πάροχος υπηρεσιών φιλοξενίας και εισιτηρίων για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Τόκυο 2020», ανακοινώνουν με χαρά ότι Μεμονωμένα Εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Τόκυο 2020» θα είναι διαθέσιμα αποκλειστικά μέσω της cosport.com ξεκινώντας με την αρχική φάση αιτημάτων. Η CoSport έχει οριστεί από την Οργανωτική Επιτροπή ως ο Αποκλειστικός Μεταπωλητής Εισιτηρίων στην Ελλάδα.

Στις 24 Ιουλίου 2020, ο κόσμος θα συγκεντρωθεί στο Τόκυο για την Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων και τις επόμενες 16 ημέρες του αγωνιστικού προγράμματος, στην πρωτεύουσα της Ιαπωνίας. Η ζήτηση για εισιτήρια των αγώνων αναμένεται να είναι υψηλή. Παρ’ ότι η CoSport θα προσφέρει εισιτήρια προς πώληση και σε διάφορες φάσεις της πορείας μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες αλλά και κατά τη διάρκειά τους, μπαίνοντας στην αρχική φάση αιτημάτων μεγιστοποιεί τις πιθανότητες εξασφάλισης των πιο περιζήτητων εισιτηρίων για τους φιλάθλους. Η φάση αιτημάτων επιτρέπει στον φίλαθλο να δημιουργήσει μία λίστα με τα εισιτήρια που επιθυμεί για τα αγαπημένα του αγωνίσματα. Αν η CoSport μπορεί να ικανοποιήσει αυτή τη μη δεσμευτική παραγγελία από την κατανομή των εισιτηρίων που διατίθενται στην Ελλάδα από την Οργανωτική Επιτροπή «Τόκυο 2020», οι φίλαθλοι θα μπορέσουν να αγοράσουν αυτά τα εισιτήρια. Τα υπόλοιπα εισιτήρια της ελληνικής κατανομής θα διατεθούν με απόλυτη σειρά προτεραιότητας, κατά τη διάρκεια της φάσης «ζωντανών» πωλήσεων, που αναμένεται να ξεκινήσει στις 27 Ιουνίου 2019.

Για την διασφάλιση των Μεμονωμένων Εισιτηρίων που προσφέρονται ως κομμάτι της αρχικής φάσης πωλήσεων, όσοι κατοικούν στην Ελλάδα καλούνται να δημιουργήσουν ένα λογαριασμό στην ιστοσελίδα www.cosport.com και να υποβάλουν ένα μη δεσμευτικό αίτημα εισιτηρίων ως τις 31 Μαΐου 2019. Όλα τα αιτήματα εισιτηρίων που υποβάλλονται επιτυχώς ως τη λήξη της προθεσμίας θα εξετασθούν ισότιμα, ανεξαρτήτως της ημερομηνίας υποβολής τους κατά τη διάρκεια της αρχικής φάσης αιτημάτων. Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές πρέπει να μελετήσουν προσεκτικά το αγωνιστικό πρόγραμμα, τις τοποθεσίες των αθλητικών εγκαταστάσεων, τον προϋπολογισμό τους και άλλους παράγοντες πριν υποβάλλουν το αίτημά τους. Μετά το τέλος της φάσης των αιτημάτων, δεν επιτρέπονται αλλαγές στα αιτήματα εισιτηρίων. Με την ολοκλήρωση της διαμόρφωσης της λίστας των αιτημάτων, η CoSport θα επιβεβαιώσει ποια από τα εισιτήρια που έχουν ζητηθεί θα προσφερθούν προς αγορά έως τις 20 Ιουνίου του 2019. Σε αυτό το σημείο, η πληρωμή θα πρέπει να πραγματοποιηθεί ως τις 29 Ιουνίου 2019. Τα Πακέτα Ξενοδοχείων και Εισιτηρίων της CoSport θα διατίθενται αποκλειστικά μέσω της www.cosport.com στο ελληνικό κοινό, από τις 20 Ιουνίου 2019.

Τα Πακέτα Ξενοδοχείων και Εισιτηρίων θα συνδυάζουν ένα ευρύ φάσμα εισιτηρίων αγώνων, καταλύματα τριών ή τεσσάρων αστέρων, καθημερινό πρωινό και εξειδικευμένες οδηγίες, από το χρονικό σημείο της αγοράς των εισιτηρίων μέχρι και την αναχώρηση, από την έμπειρη ομάδα της CoSport και εξειδικευμένα τοπικά στελέχη. «Η CoSport γνωρίζει σε βάθος την Ιαπωνία και ετοιμάζεται να καλωσορίσει τους φιλάθλους της Ελληνικής Ομάδας με μια συναρπαστική ποικιλία επιλογών μεμονωμένων εισιτηρίων και πακέτων», δήλωσε ο Robert F. Long, Πρόεδρος της CoSport. Με τα Πακέτα Ξενοδοχείων και Εισιτηρίων απλοποιείται η παρακολούθηση των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκυο 2020, ώστε να μπορούν να επικεντρωθούν οι επισκέπτες μας στην απόλαυση αυτής την εμπειρίας ζωής. Θα υπάρχουν πολλές ευκαιρίες επιλογής από τη στιγμή της έναρξης των πωλήσεων αλλά τα καλύτερα πακέτα σίγουρα θα εξαντληθούν γρήγορα». Όλες οι προφορές που περιλαμβάνουν εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του «Τόκυο 2020» θα διατεθούν αποκλειστικά μέσω της cosport.com, μοναδικού πρακτορείου έκδοσης εισιτηρίων στις Ηνωμένες Πολιτείες για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020. Λεπτομέρειες σχετικά με τη διαδικασία πωλήσεων - συμπεριλαμβανομένου του χρονοδιαγράμματος, των τιμών και των όρων και προϋποθέσεων - διατίθενται στη διεύθυνση www.cosport.com. «Για τους αθλητές και τους φιλάθλους μας, υπάρχουν ελάχιστες εμπειρίες πιο συναρπαστικές από το να είσαι εκεί και να είσαι μέρος της ολυμπιακής εμπειρίας», δήλωσε ο Πρόεδρος της ΕΟΕ, Σπύρος Καπράλος. "Μαζί με την CoSport, είμαστε ενθουσιασμένοι που απευθύνουμε πρόσκληση στους φιλάθλους της ελληνικής ομάδας από όλη τη χώρα για να μοιραστούμε αυτή την πραγματική εμπειρία ζωής».

Για τα τελευταία νέα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, επισκεφθείτε το www.hoc.gr. Επισκεφτείτε το www.tokyo2020.org για τα τελευταία νέα που αφορούν τις προετοιμασίες της Διοργανώτριας Πόλης του Τόκυο για να καλωσορίσει τον κόσμο τον Ιούλιο του 2020.

*Οι τιμές των εισιτήριων θα δημοσιευθούν σύντομα, έτσι ώστε οι φίλαθλοι να έχουν τη δυνατότητα να προσαρμόσουν το αίτημά τους με βάση την τιμή ανά πάσα στιγμή μέχρι τις 31 Μαΐου.

Τα Εισιτήρια «Τόκυο 2020» είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα κατά την περίοδο 9 - 31 Μαΐου – φάση αιτημάτων

Τα Πακέτα ξενοδοχείων και εισιτηρίων θα είναι διαθέσιμα αποκλειστικά μέσω της cosport.com 14 Ιουνίου