Συνεργασία της ΕΟΕ με την CoSport για τα εισιτήρια των Ολυμπιακών Αγώνων Τόκυο 2020

Wednesday, April 10, 2019 - 09:38

Η εταιρεία CoSport, Επίσημος Χορηγός Φιλοξενίας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής θα είναι ο επίσημος μεταπωλητής εισιτηρίων για την Ελλάδα. Στον σημαντικό αυτό ρόλο της, η CoSport θα συνεργαστεί στενά με την Οργανωτική Επιτροπή για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Τόκυο 2020» και την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, ούτως ώστε να εξυπηρετηθούν οι Έλληνες φίλαθλοι στους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες με μία ευρεία γκάμα εισιτηρίων και επιλογών πακέτων.

Η ζήτηση εισιτηρίων αναμένεται να είναι μεγάλη. Οι πολυαναμενόμενοι Ολυμπιακοί Αγώνες «Τόκυο 2020» θα πραγματοποιηθούν σε λιγότερο από 15 μήνες, από τις 24 Ιουλίου ως τις 9 Αυγούστου του 2020. Οι κάτοικοι της Ελλάδας που ενδιαφέρονται, μπορούν να απευθύνονται στην ιστοσελίδα cosport.com, την οποία και καλούνται να επισκέπτονται συχνά καθώς θα ενημερώνεται τακτικά με νέες πληροφορίες.

Το κλειδί για μια χωρίς προβλήματα μετάβαση στο Τόκυο για την παρακολούθηση των Ολυμπιακών Αγώνων είναι ο έγκαιρος προγραμματισμός από τους ενδιαφερόμενους για τα αθλητικά γεγονότα που επιθυμούν να παρακολουθήσουν, πριν την έναρξη της πώλησης των εισιτηρίων. Τα εισιτήρια για τα πιο δημοφιλή αγωνίσματα πιθανόν να είναι περιορισμένα, γι’ αυτό η έγκαιρη κράτηση θα επιτρέψει στους πιο καλά προετοιμασμένους φιλάθλους να βρίσκονται ανάμεσα στους πρώτους στη σειρά και κατά συνέπεια στους πιο πιθανούς να εξασφαλίσουν εισιτήρια υψηλής ζήτησης.

«Πιστεύοντας ότι εκφράζω τα συναισθήματα των Ελλήνων φιλάθλων, θεωρώ ότι η επικείμενη έναρξη της πώλησης των εισιτηρίων αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο για τους Αγώνες. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι πάντοτε ιδιαίτεροι. Προσθέτοντας την ατμόσφαιρα και την αύρα του Τόκυο, οι Αγώνες αυτοί έχουν δημιουργήσει την προσδοκία εμπειρίας ζωής σε πολλούς», είπε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος. «Οι αθλητές μας δουλεύουν σκληρά για να κάνουν περήφανη τη χώρα και θα είναι πραγματικά υπέροχο να έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερους φιλάθλους εκεί να τους ενθαρρύνουν.»

Οι πωλήσεις πακέτων, συμπεριλαμβανομένων των εισιτηρίων και των καταλυμάτων ή/και της φιλοξενίας, θα είναι διαθέσιμα μαζί με τα Ατομικά Εισιτήρια. Τα Πακέτα Ξενοδοχείων και Εισιτηρίων θα συνδυάζουν ένα ευρύ φάσμα εισιτηρίων αγωνισμάτων, καταλύματα τριών ή τεσσάρων αστέρων, καθημερινό πρωινό και κατάλληλες οδηγίες από το χρονικό σημείο της αγοράς των εισιτηρίων μέχρι και την αναχώρησή τους από την έμπειρη ομάδα της CoSport αλλά και κατάλληλα ενημερωμένα τοπικά στελέχη.

"Η CoSport έχει χρησιμοποιήσει τη βαθιά γνώση της Ιαπωνίας και των Ολυμπιακών Αγώνων για την ανάπτυξη μιας μεγάλης ποικιλίας από μεμονωμένες επιλογές εισιτηρίων και πακέτων, που θα καλύψουν ένα ευρύ φάσμα προτιμήσεων και οικονομικής δυνατότητας των ενδιαφερομένων», δήλωσε ο Πρόεδρος της CoSport Ρόμπερτ Λονγκ. "Οι πελάτες μας θεωρούν ότι εκμεταλλευόμενοι τα Πακέτα Ξενοδοχείων και Εισιτηρίων, απλοποιείται η παρακολούθηση των Ολυμπιακών Αγώνων, γεγονός που τους επιτρέπει να επικεντρωθούν στην απόλαυση αυτής της μοναδικής εμπειρίας ζωής. Θα υπάρχει μεγάλη ποικιλία επιλογών όταν ξεκινήσουν οι πωλήσεις, αλλά τα καλύτερα πακέτα σίγουρα θα εξαντληθούν γρήγορα".

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα εισιτήρια και τις πωλήσεις πακέτων καθώς και τον τρόπο δημιουργίας λογαριασμού είναι διαθέσιμα στην www.cosport.com και στο www.hoc.gr.

Για τα τελευταία νέα σχετικά με τους αθλητές της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας που προετοιμάζονται για τους Αγώνες στο Τόκυο και για την πλούσια ιστορία και δράση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, επισκεφθείτε το hoc.gr και ακολουθήστε την Ελληνική Ολυμπιακή Ομάδα στα κοινωνικά μέσα μέσω του HellenicOlympic (Twitter), της Hellenic Olympic Committee (Facebook) και @hellenic_olympic_committee (Instagram). Επισκεφτείτε το tokyo2020.org για τα τελευταία νέα που αφορούν τις προετοιμασίες της Διοργανώτριας Πόλης του Τόκυο για να καλωσορίσει τον κόσμο τον Ιούλιο του 2020.