Μήνυμα του Προέδρου της ΕΟΕ

 Με μεγάλη χαρά αλλά και τιμή, η Ελλάδα συμμετέχει σε μία ακόμα κορυφαία διεθνή διοργάνωση, όπως είναι οι 2οι Ευρωπαϊκοί Αγώνες που θα γίνουν στο Μινσκ.

 

Πρόκειται για μία σύγχρονη και φιλόδοξη διοργάνωση, που ενώνει όλες τις χώρες της Ευρώπης και προσφέρει μία σημαντική ευκαιρία στους αθλητές της ηπείρου να συναγωνιστούν και να διακριθούν.  Θα πάρουν μέρος οι καλύτεροι αθλητές της Ευρώπης καθώς πολλοί από αυτούς θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, γεγονός που προσδίδει ακόμα μεγαλύτερη βαρύτητα και σημασία στους Αγώνες του Μινσκ.

Η Ελλάδα δεν θα μπορούσε να λείψει από το μεγάλο αυτό αθλητικό ραντεβού της Ευρώπης και στέλνει περισσότερους από 70 αθλητές και αθλήτριες , οι οποίοι είμαι σίγουρος, ότι θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, για να κάνουν και πάλι υπερήφανους όλους τους Έλληνες.

Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στην ελληνική αποστολή αλλά και στους διοργανωτές, οι οποίοι έχουν δουλέψει σκληρά τα τελευταία χρόνια, για να φιλοξενήσουν με τον καλύτερο τρόπο τις 50 χώρες της Ευρώπης!

Σπύρος Ι. Καπράλος

Πρόεδρος Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής