Με τη συμμετοχή αθλητικών ομοσπονδιών η 3η Sportexpo

Friday, April 6, 2018 - 13:22

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 3η Sportexpo στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, από τις 29 έως τις 31 Μαρτίου, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και πολλές αθλητικές ομοσπονδίες να δίνουν δυναμικό παρών!

Η Sportexpo παρουσίασε όλες τις τελευταίες εξελίξεις στον αθλητισμό, αλλά και τα πιο σύγχρονα αθλητικά προϊόντα και υπηρεσίες.Επίσης έδωσε τη δυνατότητα σε όλους να παρακολουθήσουν αθλητικές επιδείξεις, να πάρουν μέρος σε αθλητικές δραστηριότητες και να γνωρίσουν από κοντά πολλά ερασιτεχνικά αθλήματα!

Η ελληνική γυμναστική είχε πληθωρική παρουσία στα εγκαίνια, ενώ το περίπτερο της Ε.Γ.Ο.συγκέντρωσε πλήθος κόσμου και οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να μυηθούν στο άθλημα μέσα από επιδείξεις αεροβικής και Γυμναστικής για Όλους, αλλά και να θαυμάσουν τα ιστορικά κατορθώματα των Ολυμπιονικών και των παγκόσμιων πρωταθλητών της ελληνικής γυμναστικής, που προβάλλονταν στην ειδικά τοποθετημένη οθόνη.

Η Ε.Φ.Ο.Επ.Α.–Τοπική Επιτροπή Βόρειας Ελλάδας ανταποκρίθηκε με χαρά στο κάλεσμα της Γ.Γ.Α. και παρουσίασε το πινγκ πονγκ στο Περίπτερο 10 της Έκθεσης. Η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. είχε τοποθετήσει δύο τραπέζια κι ένα ρομπότ και είδε με ικανοποίηση μεγάλη ανταπόκριση από την πρώτη μέρα. Ολοι όσοι επισκέφτηκαν το περίπτερο, πήραν βασικές πληροφορίες, έκαναν ερωτήσεις, έβγαλαν φωτογραφίες και φυσικά δοκίμασαν τις ικανότητές τους με τη ρακέτα. 

Επίσης και το το Ελληνικό Τζούντο έδωσε δυναμικό «παρών»!

Η Ε.Ο.ΠΕ. δημιούργησε στο δικό της χώρο την εστία του βόλεϊ, όπου οι φίλοι του αθλητισμού μπορούσαν να μάθουν πληροφορίες για τις δράσεις της Ομοσπονδίας σε σάλα και άμμο, ενώ ένα γήπεδο beach volley έχει στηθεί στον προαύλιο χώρο για να μάθουν μικροί και μεγάλοι τα μυστικά της άμμου.

Επίσης, η  Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης, όπως έμπρακτα στηρίζει όλες τις ενέργειες που προάγουν τον αθλητισμό, έτσι και τώρα βρέθηκε στο περίπτερο 10, με ενημέρωση για το άθλημα και με αγώνες επίδειξης.

Την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το Laser Run και γενικότερα τα αθλήματα που καλλιεργεί η Ελληνική Ομοσπονδία Μοντέρνου Πεντάθλου είχαν οι χιλιάδες επισκέπτες της Sportexpo που πραγματοποιήθηκε στη ΔΕΘ – HELEXPO.
 
Η ΕΟΜΟΠ συμμετείχε στην SPORTEXPO που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Μικροί και μεγάλοι επισκέφτηκαν το περίπτερο της ομοσπονδίας και με μεγάλο ενδιαφέρον συμμετείχαν στις επιδείξεις της σκοποβολής Laser του Μοντέρνου Πεντάθλου.