Σειρά επαφών είχε ο Σπύρος Καπράλος στην Αρχαία Ολυμπία

Wednesday, October 25, 2017 - 08:48

Σειρά επαφών είχε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος στην Αρχαία Ολυμπία στο πλαίσιο της Τελετής Αφής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες PyeongChang 2018. O κ. Καπράλος συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Τόμας Μπαχ και αντάλλαξαν απόψεις για Ολυμπιακά και αθλητικά θέματα.

Συζητήσεις είχε και με τους εκπροσώπους των Οργανωτικών Επιτροπών των επόμενων Ολυμπιακών Αγώνων, PyeongChang 2018 Lee Hee beom, Tokyo 2020 Tsunekazu Takeda, Beijing 2022 Zaiqing Yu, Paris 2024 Denis Masseglia, Los Angeles 2028 Lawrence Probst III, τον Πρωθυπουργό της Δημοκρατίας της Κορέας αλλά και με μέλη της Ολυμπιακής και της αθλητικής οικογένειας.

Παράλληλα ο κ. Καπράλος μίλησε και με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπιο Παυλόπουλο για το αποτέλεσμα των πρόσφατων εκλογών στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, όπου ανανεώθηκε η θητεία του στην προεδρία για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Σε πολλές από τις συναντήσεις, το παρών έδωσε και ο Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Μανώλης Kολυμπάδης.

?> ?>