Στο Μινσκ ο Πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος

Friday, May 12, 2017 - 00:56

Στην πρωτεύουσα της Λευκορωσίας βρίσκεται ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος, με την ιδιότητα του Προέδρου της Συντονιστικής Επιτροπής για τους 2ους Ευρωπαϊκούς Ολυμπιακούς Αγώνες «Μinsk 2019».
Την Παρασκευή η Επιτροπή των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών υπό τον κ. Καπράλο θα πραγματοποιήσουν συναντήσεις εργασίας με τον Andrei Astashevich, Αντιπρόεδρο της Εθνικής Ολυμπιακής Επιτροπής της Λευκορωσίας και τον υπουργό Αθλητισμού και Τουρισμού της Λευκορωσίας Alexander Shamko.

Ανάμεσα στα θέματα που θα συζητηθούν είναι το πρόγραμμα των Αγώνων, οι όροι της σύμβασης για τη διοργάνωση των Αγώνων και η λειτουργία της Οργανωτικής Επιτροπής.
Μαζί με τον κ. Καπράλο θα είναι ο αναπληρωτής Πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής Zlatko Matesa, ο ανώτερος αθλητικός σύμβουλος των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών Pierce O'Callaghan και ο επικεφαλής των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών για τους Ευρωπαϊκούς Αγώνες, Steve Scott.

Ο οικονομικός διευθυντής των ΕΟΕ Giovanni de Angelis και ο εμπορικός σύμβουλος των ΕΟΕ, Andrew Craig, ολοκληρώνουν την αντιπροσωπεία. Η Συντονιστικής Επιτροπής πρόκειται να επισκεφθεί τους χώρους που θα χρησιμοποιηθούν για τους Ευρωπαϊκούς Αγώνες, όπως τη Minsk Arena, τη Chizhovka Arena, το Στάδιο της Dinamo, το Minsk Sports Palace και την Palova Arena.

?> ?>